Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1843
Title: | การทำให้บริสุทธิ์และคุณลักษณะของเอนไซม์ไคติเนสและไคโตไบเอส จากเลือดกุ้งกุลาดำ |
Other Titles: | Purification and characterization of chitinase and chitobiase from the tiger prawn' s (Penaeus monodon) hemolymph |
Authors: | อุตส่าห์ จันทร์อำไพ นิทรา มาศวิวัฒน์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิทยาศาสตร์ชีวภาพ คณะวิทยาศาสตร์ (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ) |
Keywords: | ไคโตไบเอส การทำให้บริสุทธิ์;กุ้งกุลาดำ;ไคติน;ไคติเนส การทำให้บริสุทธิ์ |
Issue Date: | 2543 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1843 |
Appears in Collections: | 330 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
201915.pdf | 6.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.