Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorประภาพร อุทารพันธุ์-
dc.contributor.authorประสงค์ สุขจิตฐานนท์en_US
dc.date2539en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:11:59Z-
dc.date.available2010-05-06T05:11:59Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1813-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539en_US
dc.format(11) 113 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectเอนไซม์อะซิติล-โคเอ คาร์บอกซิเลสen_US
dc.subjectปาล์มน้ำมันen_US
dc.titleการแยกเอนไซม์อะซิติล-โคเอ คาร์บอกซิเลสจากผลปาล์มน้ำมันen_US
dc.title.alternativeIsolation of Acetyl-CoA Carboxylase from fruit of oil Palm (Elaeis guineensis)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Biology)en_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา-
Appears in Collections:330 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
98054.pdf5.44 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons