Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1566
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorWittayachai Lertittikulen_US
dc.date2005en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T04:54:03Z-
dc.date.available2010-05-06T04:54:03Z-
dc.date.issued2005en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1566-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2005en_US
dc.format[18] 159 leavesen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectMaillard reactionen_US
dc.subjectFood Analysisen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.titlePorcine plasma protein-sugar maillard reaction products (MRPs) : some factors affecting antioxidant activity and their applicationen_US
dc.title.alternativeผลิตภัณฑ์จากปฏิกริยาเมลลาร์ดระหว่างโปรตีนพลาสมาเลือดหมูและน้ำตาล : ปัจจัยที่มีผลต่อกิจกรรมการต้านออกซิเดชันและการประยุกต์ใช้en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentPrince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
266128_app.pdf204.08 kBAdobe PDFView/Open
266128_bibli.pdf168.64 kBAdobe PDFView/Open
266128_ch4.pdf99.64 kBAdobe PDFView/Open
266128_ch3.pdf529.45 kBAdobe PDFView/Open
266128_ch2.pdf185.19 kBAdobe PDFView/Open
266128_ch1.pdf347.87 kBAdobe PDFView/Open
266128_con.pdf109.35 kBAdobe PDFView/Open
266128_ab.pdf109.47 kBAdobe PDFView/Open
266128_ti.pdf33.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.