Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1469
Title: Effect of growth stages and storage conditions on the content of active constituents and biological activities of turmeric and zedoary rhizomes
Other Titles: ผลของระยะการเจริญเติบโต สภาพการเก็บรักษา ต่อปริมาณสารสำคัญ และฤทธิ์ทางชีวภาพของเหง้าขมิ้นชัน และขมิ้นอ้อย
Authors: Siriwan Wongvarodom
Faculty of Pharmaceutical Sciences(Pharmaceutical Sciences)
Keywords: Curcuma Thailand;Curcuma longa;Rhizomes;Turmeric
Issue Date: 2004
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M. Phram.,Pharmatical Sciences) - - Prince of Songkla University, 2004
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1469
Appears in Collections:580 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242363.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open
242363_app.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
242363_bibli.pdf720.01 kBAdobe PDFView/Open
242363_ch4.pdf181.43 kBAdobe PDFView/Open
242363_ch3.pdf2.08 MBAdobe PDFView/Open
242363_ch2.pdf549.57 kBAdobe PDFView/Open
242363_ch1.pdf1.73 MBAdobe PDFView/Open
242363_con.pdf607.19 kBAdobe PDFView/Open
242363_ab.pdf144.41 kBAdobe PDFView/Open
242363_ti.pdf18.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.