Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 146
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Visual content for community based tourism online marketing communication : A case study of Ban Nateen, Krabi province, Thailand | Aphirom Promchanya; Thepthira Chaiinkham; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2007 | Information and communication technology (ICT) applications by small and medium-sized tourism enterprises (SMTEs) in Thailand | Ilian Assenov; Sirirat Chobkhay; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2007 | Challenges to ecotourism development in Sri Lanka : an assessment | Ilian Assenov; P.U. Ratnayake; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2006 | The service quality of Phuket tourist guides : an assessment applying the importance-performance analysis model | Ilian Assenov; Sukhumaan Klamsaensai; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2018 | Assessment of Current Training Program and ITs Effectiveness in Hotels of Bhutan | Prateep Wetprasit; Dorji Wangchuk; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2018 | An Analysis of the Comparative Advantage of Thai Tourism with Chinese Tourists Compared to Other ASEAN+6 Countries | Prateep Wetprasit; Sauwanee Rodyu; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2008 | Guidelines for standardization and classification of hoters in Bhutan | Manat Chaisawat; Kunzang Norbu; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2008 | The poterntial of agro-tourism in Sri Lanka: a case study of the tea industry | Manat Chaisawat; De Silva, S.I.A.U.K.; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2008 | Community participation for sustainable tourism inheritage site: the case of Angkor, Siem Reap province, Cambodia | Aree Tirasatayapitak; Santran Kang; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2008 | Development strategies for hospitality SMEs in Kabul, Afghanistan | Naree Weerakit; Shabir Ahmad Abdul Saleem; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2008 | The current situation and future development of hospitality and tourism higher education in Vietnam | Manat Chaisawat; Nguyen Thi My Hanh; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2562 | การประเมินความพร้อมของแหล่งน้ำพุร้อน อำเภอคลองท่อม จังหวัดกระบี่สู่การพัฒนาเป็นเมืองต้นแบบการท่องเที่ยวเชิงสุขภาพน้ำพุร้อน | ณารีญา วีระกิจ; เกศวลีณ์ รัตนดิลก ณ ภูเก็ต; Faculty of Hospitality and Tourism; คณะการบริการและการท่องเที่ยว |
2008 | Tourism impact on rural community: The case of four districts in Songkhram river basin, Northeast of Thailand | Aree Tirasatayapitak; Phattamaca Inthisang; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2008 | The present situation of travel agencies and their future prospects in Bhutan | Manat Chaisawat; Tashi Dorji; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2018 | Factors influencing perceived value and behavioral intentions of ethnic restaurant : A study of Indonesian restaurants | Pornpisanu Promsivapallop; Farida Dwi Hardjanti; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2018 | Key Success Factors in Community - based Tourism: A Case Study of Koh Lone, Phuket | Aphirom Promchanya; Chorpaka Buakaew; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2017 | Importance and Fulfillment of Job Motivational Factors and Its Influence on Overall Job Satisfaction : A Case Study of Hotel Employees in Thimphu, Bhutan | Prateep Wetprasit; Jigme Norbu; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2018 | The Relationship between Work Values, Work-Life Balance and Employee Committee : A Case Study of Generation Y Hotel Employees in Phuket | Nareeya Weerakit; Ratirat Na Pathalung; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2019 | Examination of travel decision making and effects of demographic factors : A case study of Australian and Chinese tourists travelling to Phuket | Tatiyaporn Jarumaneerat; Pakchamon Phetkhajee; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
2018 | Gap year tourists' motivation and decision-making behavior in Thailand | Prateep Wetprasit; Teerapan Panyadee; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 146