Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Thesis : [248]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 247
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2556
กิจกรรมทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสทจากกระดูกปลานิลและผลต่อเซลล์สร้างกระดูก
จักรี ทองเรือง
;
สุภาวดี จอดนาค
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556
การปรับปรุงสมบัติการเกิดเจลของเจลาตินจากหนังปลาทูน่าเพื่อประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์เลี้ยง
ภาวิณี ชินะโชติ
;
ธัญญลักษณ์ เกิดบัวทอง
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Factors affecting browning and crystallisation of palm syrup and palm sugar cake
Mutita Meenune
;
Phisut Naknean
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012
Improving the Shelf-Life and Safety of Fresh-Cut Mangosteen
Pairat Sophanodora
;
Choothaweep Palakawong Na Ayudhyay
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2555
การสกัดน้ำตาลนอนรีดิวซิ่งจากขนุนใรนะดับห้องปฏิบัติการระดับโรงงานทดลองและการประเมินสมบัติการทนต่อการย่อยในสภาวะจำลองระบบทางเดินอาหาร
ไพศาล วุฒิจำนงค์
;
เกตุชุลี ถึงจอหอ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Discoloration and its prevention of protein film from red Tilapia muscle
Soottawat Benjakul
;
Phakawat Tongnuanchan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Improvement of properties of edible film based on gelatin from cuttlefish (Sepia pharamois) skin
Soottawat Benjakul
;
Hoque Md. Sazedul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Study on angiotensin I-Converting enzyme inhibitory activity and antioxidative activity of peptides derived from some Thai traditional fermented fishery products
Soottawat Benjakul
;
Woranuch Lertprakobkit
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012
Quality changes of fresh and processed spent hen Pectoralis major muscles during chilled and frozen storage
Saowakon Wattanachant
;
Atchariya Chueachuaychoo
2012
Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and prevention
Soottawat Benjakul
;
Chodsana Sriket
2555
การผลิตเจลาตินและเจลาตินไฮโดรเจนไลเลทจากหนังปลาสำหรับการพัฒนาเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพ
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
;
สินินาถ สุขไกว
2553
สมบัติการต้านออกซิเดชันและความคงตัวของเครื่องต้มข่า
สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
;
สุจีรา อายุสุข
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Purification, Partitioning and uses of fish pepsin for collagen extraction and protein hydrolysate production
Soottawat Benjakul
;
Sitthipong Nalinanon
2554
การใช้ประโยชน์จากกากนมถั่วเหลืองในการผลิตไส้กรอกหมูบดหยาบ
พิทยา อดุลยธรรม
;
พิไลวรรณ ธารายศ
2554
การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดง
อัญชลี ศิริโชติ
;
สุวิชา แดงกระจ่าง
2554
บูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็ง
จักรี ทองเรือง
;
กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์
2554
การผลิตและการใช้สำรองผงเป็นสารเพิ่มความข้นหนืดในน้ำแป้ง
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
ศิริรัตน์ ปราบปัญจะ
2010
Bio-active compounds in germinated brown rice and its application
Paiboon Thammarutwasik
;
Jiraporn Banchuen
2010
Maximized uses of phenolic compounds in retardation of lipid oxidation and shelf-life extension of fish and fish products
Soottawat Benjakul
;
Sajid Maqsood
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Development of Pink Color of Squid and the Effect of Chemical Treatment on Physico-Chemical Changes of Squid during Frozen Storage
Soottawat Benjakul
;
Rattana Sungsri-in
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 247
< previous
next >
Discover
Author
2
Kittima Leelapongwattana
2
Krisana Nilsuwan
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Sitthipong Nalinanon
2
Suthasinee Yarnpakdee
2
Yaowapa Thiansilakul
1
Akkasit Jongjareonrak
1
Ali Muhammed Moula Ali
1
Am-on Tawisuwan
1
Amjad Khansaheb Balange
.
next >
Subject
18
Gelatin
11
Surimi
10
Fishery products
8
Antioxidants
5
Collagen
5
Fish as food
5
Fishery processing
5
Food Analysis
5
ซูริมิ
4
Food Preservation
.
next >
Date issued
131
2500 - 2562
116
2000 - 2099
Has File(s)
247
true