Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602
Title: | องค์ประกอบสารพฤกษเคมีในระยะพัฒนาการของใบกาแฟโรบัสต้าและการใช้ประโยชน์เพื่อการผลิตชาใบกาแฟ |
Other Titles: | Phytochemical Compositions of Robusta Coffee Leaves during Developmental Stages and its Benefit of Tea |
Authors: | ระวี เจียรวิภา พิสมัย อนุสรณ์วาณิช Faculty of Natural Resources (Plant Science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ |
Keywords: | กาแฟ พันธุ์โรบัสต้า;ใบกาแฟ |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (พืชศาสตร์), 2562 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602 |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
435376.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License