Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602
Title: องค์ประกอบสารพฤกษเคมีในระยะพัฒนาการของใบกาแฟโรบัสต้าและการใช้ประโยชน์เพื่อการผลิตชาใบกาแฟ
Other Titles: Phytochemical Compositions of Robusta Coffee Leaves during Developmental Stages and its Benefit of Tea
Authors: ระวี เจียรวิภา
พิสมัย อนุสรณ์วาณิช
Faculty of Natural Resources (Plant Science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์
Keywords: กาแฟ พันธุ์โรบัสต้า;ใบกาแฟ
Issue Date: 2019
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (พืชศาสตร์), 2562
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19602
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
435376.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons