Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/18139
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุกัญญา เดชอดิศัย | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-11T03:18:26Z | - |
dc.date.available | 2023-05-11T03:18:26Z | - |
dc.date.issued | 2566 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/18139 | - |
dc.identifier.uri | https://research.psu.ac.th/findproject/reDetail.php?pro_id=24668 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ชาสมุนไพร | en_US |
dc.subject | น้ำตาลในเลือด | en_US |
dc.title | ชาสมุนไพรสำหรับลดระดับน้ำตาลในเลือดผ่านการยับยั้งเอนไซม์แอลฟากลูโคซิเดส | en_US |
dc.title.alternative | Herbal tea for hypoglycemic effect via alpha-glucosidase inhibitory activity | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany) | - |
dc.contributor.department | คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 570 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.