Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวันวิศาข์ งามผ่องใส-
dc.contributor.authorสุวรรณา ทองดอนคำ-
dc.date.accessioned2023-02-13T06:37:16Z-
dc.date.available2023-02-13T06:37:16Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17801-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectแพะ การเจริญเติบโตen_US
dc.subjectแพะ อาหารen_US
dc.titleผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อการกินได้ การใช้ประโยชน์ของโภชนะและสมรรถภาพการเจริญเติบโตของแพะเพศผู้หลังหย่านมen_US
dc.title.alternativeEffect of Protein Levels Concentrate on Intake, Nutrient Utilization and Growth Performance of Post Weaning Male Goatsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420765.pdf6.7 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons