Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17801
Title: | ผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อการกินได้ การใช้ประโยชน์ของโภชนะและสมรรถภาพการเจริญเติบโตของแพะเพศผู้หลังหย่านม |
Other Titles: | Effect of Protein Levels Concentrate on Intake, Nutrient Utilization and Growth Performance of Post Weaning Male Goats |
Authors: | วันวิศาข์ งามผ่องใส สุวรรณา ทองดอนคำ Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | แพะ การเจริญเติบโต;แพะ อาหาร |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17801 |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
420765.pdf | 6.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License