Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17792
Title: | Production and properties od edible film from Mung Bean and Red Bean Proteins |
Other Titles: | การผลิตและสมบัติของฟิล์มบริโภคได้จากโปรตีนถั่วเขียวและถั่วแดง |
Authors: | Thawien Bourtoom Saowanit Keereekasetsuk Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ |
Keywords: | Proteins Biotechnology;Coatings;Mung bean Congresses;Food Packaging;Edible coatings;Thin films |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Packaging Technology)--Prince of Songkla University, 2008 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17792 |
Appears in Collections: | 855 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
309085.pdf | 8.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License