Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17741
Title: | Properties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin Gallate |
Other Titles: | คุณสมบัติและการประยุกต์ใช้ฟิล์มสองชั้นที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชันจากฟิล์มเจลาตินที่เติมสารอิพิกัลโลคาเทคินกัลเลต |
Authors: | Soottawat Benjakul Krisana Nilsuwan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Food Packaging;Packaging Materials;Gelatin |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2020 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17741 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
441704.pdf | 4.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License