Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17735
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปฏิมา เพิ่มพูนพัฒนา-
dc.contributor.authorอรทัย แดงสวัสดิ์-
dc.date.accessioned2023-01-03T08:21:19Z-
dc.date.available2023-01-03T08:21:19Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17735-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2563en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectแบคทีเรียสร้างสปอร์en_US
dc.subjectบาซิลลัสen_US
dc.titleการคัดแยก และศึกษาคุณสมบัติของบาซิลลัสเพื่อใช้เป็นสารเสริมโพรไบโอติกในไก่ไข่en_US
dc.title.alternativeIsolation and characterization of Bacillus species for use as probiotic supplement in laying henen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
441673.pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons