Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17707
Title: การศึกษาวิธีและสภาวะการอบแห้งสำหรับการผลิตผลิตภัณฑ์ชาจากดอกกาแฟโรบัสต้า (Coffea canephora)
Other Titles: The Study of Drying Methods and Conditions for Production of Tea from Robusta (Coffea canephora) Coffea Flower
Authors: ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
อธิชา ชูสุทธิ์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ชา การอบแห้ง
Issue Date: 2562
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2562
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17707
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
440511.pdf5.35 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons