Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17707
Title: | การศึกษาวิธีและสภาวะการอบแห้งสำหรับการผลิตผลิตภัณฑ์ชาจากดอกกาแฟโรบัสต้า (Coffea canephora) |
Other Titles: | The Study of Drying Methods and Conditions for Production of Tea from Robusta (Coffea canephora) Coffea Flower |
Authors: | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ อธิชา ชูสุทธิ์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ชา การอบแห้ง |
Issue Date: | 2562 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2562 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17707 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
440511.pdf | 5.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License