Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDuangporn Kantachote-
dc.contributor.authorJirayu Jitpakdee-
dc.date.accessioned2022-12-19T06:54:23Z-
dc.date.available2022-12-19T06:54:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17706-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Microbiology)--Prince of Songkla University, 2020en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectLactic acid bacteriaen_US
dc.subjectFermented milken_US
dc.subjectFermented foodsen_US
dc.titleIsolation and Selection of Cholesterol-lowering and y-Aminobutyric Acid-producing Lactic Acid Bacteria for Producing Functional Fermented Dairy Productsen_US
dc.title.alternativeการแยกและคัดเลือกแลกติกแอซิดแบคทีเรียที่มีคุณสมบัติในการลดคอเลสเตอรอลและผลิตกรดแกมมาอะมิโนบิวไทริกเพื่อการผลิตอาหารเสริมสุขภาพผลิตภัณฑ์นมหมักen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
446625.pdf5.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons