Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17706
Title: | Isolation and Selection of Cholesterol-lowering and y-Aminobutyric Acid-producing Lactic Acid Bacteria for Producing Functional Fermented Dairy Products |
Other Titles: | การแยกและคัดเลือกแลกติกแอซิดแบคทีเรียที่มีคุณสมบัติในการลดคอเลสเตอรอลและผลิตกรดแกมมาอะมิโนบิวไทริกเพื่อการผลิตอาหารเสริมสุขภาพผลิตภัณฑ์นมหมัก |
Authors: | Duangporn Kantachote Jirayu Jitpakdee Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | Lactic acid bacteria;Fermented milk;Fermented foods |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Microbiology)--Prince of Songkla University, 2020 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17706 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
446625.pdf | 5.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License