Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17674
Title: ผลของกรดอินทรีย์และความร้อนระดับกลางต่อการยับยั้งการเกิดปฏิกิริยาสีน้ำตาลของยอดมะพร้าวสดตัดแต่ง
Other Titles: Effect of Organic acid mild heat on browning inhibition on fresh-cut coconut palm shoot
Authors: ดุสิดา หนูทอง
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: กรดอินทรีย์
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17674
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X580883
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.