Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17674
Title: | ผลของกรดอินทรีย์และความร้อนระดับกลางต่อการยับยั้งการเกิดปฏิกิริยาสีน้ำตาลของยอดมะพร้าวสดตัดแต่ง |
Other Titles: | Effect of Organic acid mild heat on browning inhibition on fresh-cut coconut palm shoot |
Authors: | ดุสิดา หนูทอง Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | กรดอินทรีย์ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17674 https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X580883 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.