Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17669
Title: | การพัฒนาเส้นหมี่เพื่อสุขภาพที่ลดค่าพลังงานใยอาหารสูงและส่งเสริมสุขภาพระบบทางเดินอาหาร |
Other Titles: | Development of healthy vermicelli with reduced energy, high fiber and promote gut health functions |
Authors: | สันทัด วิเชียรโชติ ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร Faculty of Economics (Economics) คณะเศรษฐศาสตร์ |
Keywords: | บะหมี่ |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17669 https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X611214 |
Appears in Collections: | 850 Research 878 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.