Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17669
Title: การพัฒนาเส้นหมี่เพื่อสุขภาพที่ลดค่าพลังงานใยอาหารสูงและส่งเสริมสุขภาพระบบทางเดินอาหาร
Other Titles: Development of healthy vermicelli with reduced energy, high fiber and promote gut health functions
Authors: สันทัด วิเชียรโชติ
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Faculty of Economics (Economics)
คณะเศรษฐศาสตร์
Keywords: บะหมี่
Issue Date: 2563
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17669
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X611214
Appears in Collections:850 Research
878 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.