Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วรัญญู ศรีเดช | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T03:40:01Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T03:40:01Z | - |
dc.date.issued | 2564 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666 | - |
dc.identifier.uri | https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X600873 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | การถนอมอาหาร | en_US |
dc.subject | การหมัก | en_US |
dc.subject | การหมักปลา | en_US |
dc.title | การปรับปรุงซอสแป้งแดงเพื่อการแข่งขันเชิงพาณิชย์ | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร | - |
Appears in Collections: | 857 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.