Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรัญญู ศรีเดช-
dc.date.accessioned2022-11-22T03:40:01Z-
dc.date.available2022-11-22T03:40:01Z-
dc.date.issued2564-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X600873-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.subjectการหมักปลาen_US
dc.titleการปรับปรุงซอสแป้งแดงเพื่อการแข่งขันเชิงพาณิชย์en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.