Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666
Title: | การปรับปรุงซอสแป้งแดงเพื่อการแข่งขันเชิงพาณิชย์ |
Authors: | วรัญญู ศรีเดช Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | การถนอมอาหาร;การหมัก;การหมักปลา |
Issue Date: | 2564 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666 https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X600873 |
Appears in Collections: | 857 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.