Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17665
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธรรมนูญ โปรดปราน-
dc.contributor.authorพรอุษา จิตพุทธิ-
dc.date.accessioned2022-11-22T03:33:35Z-
dc.date.available2022-11-22T03:33:35Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17665-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=17764-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.subjectสารเคลือบบริโภคได้en_US
dc.titleการเตรียม สมบัติ และลักษณะเฉพาะของฟิล์มหลายชั้นที่เตรียมจากเจลาตินจากปลาและพอลิแลกติกเอซิด (พีแอลเอ)en_US
dc.title.alternativePreparation, properties and characteristics of multi-layered films based on fish gelatin and poly(lactic acid) (PLA)en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.