Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภศิลป์ มณีรัตน์-
dc.date.accessioned2022-11-21T09:39:52Z-
dc.date.available2022-11-21T09:39:52Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=20426-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกen_US
dc.subjectสะตอen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์สะตอดองโดยใช้กล้าเชื้อร่วมของแบคทีเรียแลกติก Lactobacillus pentosus SY130 และ Lactobacillus plantarum KJ0en_US
dc.title.alternativeDevelopment of fermented stinky bean (Sataw-Dong) using co-culture starter of autochthonous Lactobacillus pentosus SY130 and Lactobacillus plantarum KJ03en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.