Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17657
Title: | การใช้น้ำหมึกปราศจากเมลานินจากหมึกกล้วยเพื่อปรับปรุงสมบัติของฟิล์มโปรตีนจากซูริมิ |
Other Titles: | Use of melanin-free squid ink for properties improvement of surimi protein-based films |
Authors: | ธรรมนูญ โปรดปราน สุทธวัฒน์ เบญจกุล Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ |
Keywords: | ปลาหมึก;ไบโอฟิล์ม;สารเคลือบบริโภคได้ |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17657 https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=17154 |
Appears in Collections: | 855 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.