Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17657
Title: การใช้น้ำหมึกปราศจากเมลานินจากหมึกกล้วยเพื่อปรับปรุงสมบัติของฟิล์มโปรตีนจากซูริมิ
Other Titles: Use of melanin-free squid ink for properties improvement of surimi protein-based films
Authors: ธรรมนูญ โปรดปราน
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Keywords: ปลาหมึก;ไบโอฟิล์ม;สารเคลือบบริโภคได้
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17657
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=17154
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.