Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17656
Title: | การปรับปรุงกระบวนการผลิต การยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์บุหงาบูดะด้วยเทคโนโลยีทางบรรจุภัณฑ์และการออกแบบบรรจุภัณฑ์ |
Other Titles: | Process Improvement, shelf life extension of Bunga Buda by packaging Technology and packaging designed |
Authors: | เถวียน วิทยา วริญดา ประทุมวัลย์ Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ |
Issue Date: | 2564 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17656 https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X601519 |
Appears in Collections: | 855 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.