Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17655
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์กรือโป๊ะเพื่อสุขภาพ
Other Titles: Product Development of Keropok for Health
Authors: ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: อาหาร;ผลิตภัณฑ์อาหาร
Issue Date: 2563
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17655
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X610554
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.