Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17654
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorโชคชัย เหลืองธุวปราณีต-
dc.contributor.authorมนทิรา ลีลาเกรียงศักดิ์-
dc.date.accessioned2022-11-21T09:11:56Z-
dc.date.available2022-11-21T09:11:56Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17654-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=14679-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแล็กโตบาซิลลัสen_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.subjectกุ้งขาวen_US
dc.titleผลของอาหารโปรไบโอติกต่อความสามารถในการเติบโต เอนไซม์ และ ภูมิคุ้มกันของกุ้งขาว Litopenaeus vannameien_US
dc.title.alternativeEffects of dietary probiotics on growth performance, digestive enzymes and immunity of pacific white shrimp, Litopenaeus vannameien_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:732 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.