Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17548
Title: Study on utilization of protein isolate from yellow stripe trevally (Seloroides leptolepis) in fat-reduced and soybean oil replaced pork back-fat sausages
Other Titles: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การศึกษาการใช้ประโยชน์จากโปรตีนไอโซเลตจากปลาข้างเหลือง (Selaroides leptolepis) ในไส้กรอกหมูลดไขมันและทดแทนไขมันด้วยน้ำมันถั่วเหลือ
Authors: Nopparat Cheetangdee
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Sausages;Fish protein concentrate;PSU Publication
Issue Date: 2015
Publisher: Prince of Songkla University
Abstract(Thai): งานวิจัยศึกษาผลของการทดแทนไขมันหมูบางส่วนด้วยน้ำมันถั่วเหลือง ที่มีผลต่อลักษณะของผลิตภัณฑ์ไส้กร้อก โดยการเติม SBO ในรูปที่ผ่านการเตรียมเป็นอิมัลชัน ด้วยการใช้โปรตีนไอโซเลตจากปลาข้างเหลือง
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17548
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
452212.pdf7.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.