Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17548
Title: | Study on utilization of protein isolate from yellow stripe trevally (Seloroides leptolepis) in fat-reduced and soybean oil replaced pork back-fat sausages |
Other Titles: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การศึกษาการใช้ประโยชน์จากโปรตีนไอโซเลตจากปลาข้างเหลือง (Selaroides leptolepis) ในไส้กรอกหมูลดไขมันและทดแทนไขมันด้วยน้ำมันถั่วเหลือ |
Authors: | Nopparat Cheetangdee Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Sausages;Fish protein concentrate;PSU Publication |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Abstract(Thai): | งานวิจัยศึกษาผลของการทดแทนไขมันหมูบางส่วนด้วยน้ำมันถั่วเหลือง ที่มีผลต่อลักษณะของผลิตภัณฑ์ไส้กร้อก โดยการเติม SBO ในรูปที่ผ่านการเตรียมเป็นอิมัลชัน ด้วยการใช้โปรตีนไอโซเลตจากปลาข้างเหลือง |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17548 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
452212.pdf | 7.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.