Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17416
Title: | Development of Microfluidized Emulsion Film Based on Gelatin and Palm Oil |
Other Titles: | การพัฒนาฟิล์มอิมัลชันจากเจลาตินผสมน้ำมันปาล์มโดยกระบวนการไมโครฟลูอิดไดเซซัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Krisana Nilsuwan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Gelatin;Palm oil |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2016 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17416 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413354.pdf | 13.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License