Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17367
Title: Improvement of gel quality of Surimi from Bigeye snapper (Priacanthus tayenus)
Other Titles: การปรับปรุงคุณภาพเจลซูริมิจากปลาตาหวาน
Authors: Soottawat Benjakul
Yuwathida Kwalumtharn
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Keywords: Surimi;Fishery products;Fish as food;Priacanthus tayenus
Issue Date: 2002
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Fishery Products Technology)--Prince of Songkla University, 2002
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17367
Appears in Collections:855 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
225781.pdf7.13 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons