Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248
Title: | Tourist segmentation based on food risk perception : A study of Australian tourists in Phuket |
Other Titles: | การแบ่งกลุ่มนักท่องเที่ยวตามการรับรู้ความเสี่ยงด้านอาหาร : กรณีศึกษาเกี่ยวกับนักท่องเที่ยวชาวออสเตรเลียในจังหวัดภูเก็ต |
Authors: | Pornpisanu Promsivapallop Nichanan Blaxell Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management) คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว |
Keywords: | Food tourism Phuket;Foreign tourists Phuket;Nutrition Surveys Phuket;Food consumption Phuket |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.B.A., Hospitality and Tourism Management (International program))--Prince of Songkla University, 2019 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248 |
Appears in Collections: | 816 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
434718.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License