Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17132
Title: | การอบแห้งและระยะเวลาในการเก็บรักษาข้าวกล้องงอกสายพันธุ์พื้นเมืองของภาคใต้ : หอมกระดังงาและซีบูกันตัง |
Other Titles: | Drying and Storage of Germinated Brown Rice Cultivated in Southern of Thailand : HawmKradang-Ngah and Seebukantang |
Authors: | จุฑารัตน์ ทะสะระ ฮารีซะ กอฮิง คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี สาขาวิชาวิทยาศาสตร์ Faculty of Science and Technology (Science programs) |
Keywords: | ข้าวกล้องงอก;พันธุ์ข้าวกล้องงอกภาคใต้ |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เคมีประยุกต์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17132 |
Appears in Collections: | 722 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TC1615.pdf | 2.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.