Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17122
Title: | ผลของกระบวนการแปรรูปและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพสารประกอบที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในผลิตภัณฑ์กระเจี้ยบแดงสกัดเข้มข้น |
Other Titles: | Effects of process and storage condions on quality and antioxidants properties of concentrated roselle extract product |
Authors: | อัญชลี ศิริโชติ เพ็ญศรี เรืองศรี Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | กระเจี้ยบแดง;ผลิตภัณฑ์ |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17122 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
314272.pdf | 10.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License