Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15100
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธวัช, ศรีวีระชัย | |
dc.contributor.author | สมชาติ, สุขวงศ์ | |
dc.date.accessioned | 2015-10-20T10:44:16Z | |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T11:16:29Z | - |
dc.date.available | 2015-10-20T10:44:16Z | |
dc.date.available | 2021-05-17T11:16:29Z | - |
dc.date.issued | 2530 | th_TH |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/15100 | - |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | th_TH |
dc.subject | คุณภาพสิ่งแวดล้อม | th_TH |
dc.subject | ความไม่มั่นคงทางอาหาร | th_TH |
dc.title | การศึกษาหาค่าความเค็มของน้ำในทะเลสาบสงขลาบริเวณอำเภอปากพะยูน จังหวัดพัทลุง | th_TH |
dc.title.alternative | Salinity fluctuation of sea water in the middle part of Songkhla lake | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
Appears in Collections: | 994 งานวิจัยเชิงสังคม |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ค่าความเค็มของน้ำในทะเลสาบ.pdf | 2.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.