Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกรรณานุช, ศรีกอก-
dc.date.accessioned2015-11-12T09:21:45Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:06:34Z-
dc.date.available2015-11-12T09:21:45Z-
dc.date.available2021-05-17T11:06:34Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14927-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยเชียงใหม่th_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleการสกัดโปรตีนและการผลิตไฮโดรไลเสตจากรำข้าวสังข์หยดเมืองพัทลุงที่ผ่านการสกัดน้ำมันth_TH
dc.title.alternativeProtein extraction and hydrolysate production from deoiled sangyod Muang Phatthalung Rice Branth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo31055ks_abs.pdf331.5 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_app.pdf775.06 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_bib.pdf530.79 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_ch1.pdf239.65 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_ch2.pdf889.19 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_ch3.pdf509.65 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_ch4.pdf981.32 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_ch5.pdf284.02 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_con.pdf328.43 kBAdobe PDFView/Open
enfo31055ks_tpg.pdf539.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.