Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14918
Title: | สมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวสารและผลของการเสริมไอโอดีนที่มีต่อคุณภาพข้าวหุงสุกเร็ว |
Other Titles: | Chemical and physical properties of milled white rice and effect of iodine fortification on quality of quick-cooking rice |
Authors: | ปัฐมนันท์, พงศ์นพรัตน์ วรรณา, ตุลยธัญ ศักดิ์ดา, จงแก้ววัฒนา |
Keywords: | ความไม่มั่นคงทางอาหาร |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14918 |
Appears in Collections: | 994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
สมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวสาร.pdf | 205.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.