Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14908
Title: สมบัติของเจลผสมระหว่างวุ้นกับเจลาตินปลา
Other Titles: Properties of Agar and Fish Gelatin Mixed Gels
Authors: เทวี, ทองแดง คาร์ริสา
ณิชาภัทร, สมบูรณ์
Keywords: การขาดการมีส่วนร่วมของประชาชนและการบริหารจัดการอย่างเหมาะสม
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14908
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstracts.pdf313.99 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdf207.76 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdf626.19 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf273.03 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf494.7 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf233.73 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf353.88 kBAdobe PDFView/Open
Cover (1).pdf378.34 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf297.97 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdf258.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.