Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14908
Title: | สมบัติของเจลผสมระหว่างวุ้นกับเจลาตินปลา |
Other Titles: | Properties of Agar and Fish Gelatin Mixed Gels |
Authors: | เทวี, ทองแดง คาร์ริสา ณิชาภัทร, สมบูรณ์ |
Keywords: | การขาดการมีส่วนร่วมของประชาชนและการบริหารจัดการอย่างเหมาะสม |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14908 |
Appears in Collections: | 994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstracts.pdf | 313.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Acknowledgements.pdf | 207.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Appendix.pdf | 626.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chapter1.pdf | 273.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chapter2.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chapter3.pdf | 494.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chapter4.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chapter5.pdf | 233.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Contents.pdf | 353.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Cover (1).pdf | 378.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
References.pdf | 297.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Vitae.pdf | 258.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.