Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorกรมควบคุมมลพิษ-
dc.date.accessioned2016-02-26T07:15:18Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:00:08Z-
dc.date.available2016-02-26T07:15:18Z-
dc.date.available2021-05-17T11:00:08Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14813-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.subjectคุณภาพสิ่งแวดล้อมth_TH
dc.titleแนวปฏิบัติที่ดีด้านการป้องกันและลดมลพิษ อุตสาหกรรมอาหารทะเลแปรรูป ประเภทปลาth_TH
dc.typeBookth_TH
Appears in Collections:996 ธรรมาภิบาล

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
07-แนวปฏิบัติปลา-006257.pdf26.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.