Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14795
Title: | แนวปฏิบัติที่ดีด้านการป้องกันและลดมลพิษ อุตสาหกรรมชุมชนประเภทอาหารทะเลตากแห้ง |
Authors: | กรมควบคุมมลพิษ |
Keywords: | คุณภาพสิ่งแวดล้อม |
Issue Date: | 2548 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14795 |
Appears in Collections: | 996 ธรรมาภิบาล |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
05-แนวปฏิบัติอาหารทะเลตากแห้ง-007471.pdf | 7.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.