Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor | ThaiNaturalProducts | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-23T08:58:26Z | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T10:45:46Z | - |
dc.date.available | 2016-02-23T08:58:26Z | - |
dc.date.available | 2021-05-17T10:45:46Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14600 | - |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | ThaiNaturalProducts | th_TH |
dc.subject | ความไม่มั่นคงทางอาหาร | th_TH |
dc.subject | การขาดการมีส่วนร่วมของประชาชนและการบริหารจัดการอย่างเหมาะสม | th_TH |
dc.subject | การลดลงของทรัพยากรชีวภาพและความหลากหลายทางชีวภาพ | th_TH |
dc.title | อนุรักษ์ทะเลสาบสงขลา เพิ่มมูลค่าสัตว์น้ำอินทรีย์ | th_TH |
dc.type | Other | th_TH |
Appears in Collections: | 996 ธรรมาภิบาล |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
อนุรักษ์ทะเลสาบสงขลา เพิ่มมูลค่าสัตว์น้ำอินทรีย์.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.