Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13519
Title: | Potential use of palmyra sap and oil palm sap for lactic acid production by Lactobacillus casei TISTR 1500 |
Other Titles: | ศักยภาพการใช้ของน้ำตาลโตนดและน้ำบีบแกนในลำต้นปาล์มน้ำมันสำหรับผลิตกรดแลคติกโดย Lactobacillus casei TISTR 1500 |
Authors: | Lupong Kaewsichan Supasit Chooklin Faculty of Engineering Chemical Engineering คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี |
Keywords: | Lactic acid bacteria;Fermentation |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Chemical Engineering)--Prince of Songkla University, 2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13519 |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351954.pdf | 6.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License