Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จุฑารัตน์ อินทปัน | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-07T09:24:43Z | - |
dc.date.available | 2021-04-07T09:24:43Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ยาง | en_US |
dc.subject | ยาง สมบัติทางก | en_US |
dc.subject | การเกิดยางสุก | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ | en_US |
dc.title | ศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์ | en_US |
dc.title.alternative | Study on the pretreatments of cup lump on STR 20 and vulcanized rubber properties | en_US |
dc.title.alternative | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์ | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science and Industrial Technology | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
434767-abstract.pdf | 77.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.