Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507
Title: | ศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์ |
Other Titles: | Study on the pretreatments of cup lump on STR 20 and vulcanized rubber properties รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์ |
Authors: | จุฑารัตน์ อินทปัน Faculty of Science and Industrial Technology คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม |
Keywords: | ยาง;ยาง สมบัติทางก;การเกิดยางสุก;จุลินทรีย์ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507 |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
434767-abstract.pdf | 77.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.