Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13486
Title: | Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimi |
Other Titles: | ผลของชนิดเกลือและวิธีการล้างต่อสมบัติของเจลซูริมิและความคงตัวระหว่างการแช่เยือกแข็งของซูริมิปลาเข็มทอง |
Authors: | Soottawat Benjakul Kosol Lertwittayanon Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Surimi;Frozen fishery products;Fishery products Storage |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13486 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
355998.pdf | 8.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License