Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไชยวรรณ วัฒนจันทร์ | - |
dc.contributor.author | กัณฑาภรณ์ ฤทธิ์ชู | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-15T06:23:43Z | - |
dc.date.available | 2021-03-15T06:23:43Z | - |
dc.date.issued | 2562 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2562 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | ไก่เบตง การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | ไก่เบตง ซาก | en_US |
dc.title | ผลของรูปแบบการเลี้ยงต่อคุณภาพซาก ลักษณะทางกายภาพ และองค์ประกอบทางเคมีของเนื้อไก่เบตง | en_US |
dc.title.alternative | Effect of Rearing System on Carcass Quality, Physical Properties and Chemical Composition of Betong Chicken Meat | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
438037.pdf | 2.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License