Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไชยวรรณ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorกัณฑาภรณ์ ฤทธิ์ชู-
dc.date.accessioned2021-03-15T06:23:43Z-
dc.date.available2021-03-15T06:23:43Z-
dc.date.issued2562-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2562en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectไก่เบตง การเลี้ยงen_US
dc.subjectไก่เบตง ซากen_US
dc.titleผลของรูปแบบการเลี้ยงต่อคุณภาพซาก ลักษณะทางกายภาพ และองค์ประกอบทางเคมีของเนื้อไก่เบตงen_US
dc.title.alternativeEffect of Rearing System on Carcass Quality, Physical Properties and Chemical Composition of Betong Chicken Meaten_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438037.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons