Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446
Title: | ผลของรูปแบบการเลี้ยงต่อคุณภาพซาก ลักษณะทางกายภาพ และองค์ประกอบทางเคมีของเนื้อไก่เบตง |
Other Titles: | Effect of Rearing System on Carcass Quality, Physical Properties and Chemical Composition of Betong Chicken Meat |
Authors: | ไชยวรรณ วัฒนจันทร์ กัณฑาภรณ์ ฤทธิ์ชู Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | ไก่เบตง การเลี้ยง;ไก่เบตง ซาก |
Issue Date: | 2562 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2562 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13446 |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
438037.pdf | 2.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License