Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371
Title: | ผลของพีเอชและการแช่แข็งต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำนมแพะและการปรับปรุงสมบัติ |
Other Titles: | Effect of pH and Freezing on Physicochemical Properties of Goat Milk and Properties Improving |
Authors: | พัชรินทร์ ภักดีฉนวน ปิ่น จันจุฬา ใบศรี สร้อยสน ธรรมรัตน์ สัมมะวัฒนา Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | น้ำนมแพะ คุณภาพ;น้ำนมแพะ |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371 |
Appears in Collections: | 515 Research 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
447310-abstract.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.