Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13340
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | จำเป็น อ่อนทอง | - |
dc.contributor.author | ญันยงค์ ปล้องอ่อน | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-13T08:02:41Z | - |
dc.date.available | 2021-01-13T08:02:41Z | - |
dc.date.issued | 2549 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13340 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | ลองกอง | en_US |
dc.subject | ธาตุอาหารพืช | en_US |
dc.title | ผลของธาตุอาหารพืชต่อคุณภาพผลผลิตลองกอง | en_US |
dc.title.alternative | Effect of plant nutrients an quilities of Longkong fruit | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Earth Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาธรณีศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 542 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
278456.pdf | 4.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License