Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจำเป็น อ่อนทอง-
dc.contributor.authorญันยงค์ ปล้องอ่อน-
dc.date.accessioned2021-01-13T08:02:41Z-
dc.date.available2021-01-13T08:02:41Z-
dc.date.issued2549-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13340-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectลองกองen_US
dc.subjectธาตุอาหารพืชen_US
dc.titleผลของธาตุอาหารพืชต่อคุณภาพผลผลิตลองกองen_US
dc.title.alternativeEffect of plant nutrients an quilities of Longkong fruiten_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Earth Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาธรณีศาสตร์-
Appears in Collections:542 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
278456.pdf4.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons