Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13297
Title: | Quantitative analysis of 3-monochloropropane-1, 2-diol (3-MCPD) in soy sauce by chromatographic techniques |
Other Titles: | ปริมาณวิเคราะห์สาร 3-โมโนคลอโรโพรเพน-1, 2-ไดออล (3-เอ็มซีพีดี) ในซอสปรุงรสถั่วเหลือง โดยเทคนิคโครมาโทกราฟี |
Authors: | Proespichaya Kanatharana Nittaya Sudsiri Faculty of Science (Chemistry) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี |
Keywords: | Soy sauce Analysis;Food additives Analysis;Food Analysis;Chromatographic analysis |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.S., Analytical Chemistry)--Prince of Songkla University, 2004 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13297 |
Appears in Collections: | 324 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
244667.pdf | 4.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License