Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13283
Title: | Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broiler |
Other Titles: | องค์ประกอบทางเคมี โครงสร้าง และคุณสมบัติของกล้ามเนื้อที่มีผลต่อลักษณะเนื้อสัมผัสของเนื้อไก่พื้นเมืองไทยและไก่กระทง |
Authors: | Soottawat Benjakul Saowakon Wattanachant Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Food Quality;Food Composition;Food Analysis;Broiler(Poultry);Chickens |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2004 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13283 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
241533.pdf | 8.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License